Concert Martin Mans voor hospice Elim groot succes

Hospice-Elim-concert.jpg01 feb

Het benefiet concert voor hospice Elim in Moerkapelle was volledig uitverkocht. In de bomvolle dorpskerk genoten meer dan 400 luisteraars (zie ook Hart van Zuidplas) op 1 februari van de muziek van onder andere the Martin Mans formation en de Vocal Group Voice. Ook de musici Jantine Kalkman (trompet), Mark Brandwijk (piano), Martin Zonnenberg (orgel) en solisten droegen bij. De samenzangen in de tot in de hal gevulde kerk waren een prachtige uiting van hoe heel de bevolking van Moerkapelle samen het christelijk hospice Elim steunt. Op 12 februari is er een vrijwilligers informatie avond en op 3 maart hopen we de 1e paal te slaan. Rond de jaarwisseling is de ingebruik name verwacht.

Hieronder kunt u het concert via de links terugluisteren. Deze opnames zijn vrijwillig mogelijk gemaakt door Hester de Rooij van HES Filmt.

Hope and Glory benefiet concert - Ik bid voor jou

Hope and Glory benefiet concert - Wat de toekomst brengt moge