Informatieavonden: Vrijwilliger Hospice Elim

Hospice-Elim-Informatieavond.png23 jul

Heb je warme belangstelling voor mensen en zou je, vanuit een christelijke levenshouding, graag een bijdrage willen leveren aan de zorg voor hen die in de laatste levensfase zijn? Dan wil je misschien zorgvrijwilliger of kookvrijwilliger worden bij Hospice Elim.

De afgelopen maanden hebben al veel mensen zich aangemeld om vrijwilligerswerk te gaan doen bij hospice Elim, waar wij heel dankbaar voor zijn. Wij zijn op zoek naar nog meer zorgvrijwilligers en kookvrijwilligers. Om het waardevolle vrijwilligerswerk in hospice Elim toe te lichten, organiseren wij 3 informatieavonden in de regio.

Datum: D.V. 8 september 2020
Locatie: Beth-El kerk, Molenlaan 1 in Moordrecht

Datum: D.V. 9 september
Locatie: Morgensterkerk, Nassaulaan 1 in Zoetermeer

Datum: D.V. 16 september 2020
Locatie: Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3 in Waddinxveen

Voor meer informatie over de werkzaamheden van vrijwilligers, verwijzen wij u graag naar de informatie op de website onder ‘zorgvrijwilliger’ en ‘kookvrijwilliger’.

Vanaf 19.45 uur staat de koffie/thee klaar. Hartelijk welkom!

Omdat wij de maatregelen van het RIVM in acht willen nemen en zeer waarschijnlijk de 1,5 meter-regel moeten toepassen, vragen wij u zich aan te melden via j.v.dijk@hospice-elim.nl. Graag ook aangeven welke avond u wenst te bezoeken.