Heel Moerkapelle bloeit!

Foto plantenactie.jpg14 jul

De plantenactie van familie de Hoog voor hospice Elim brengt ruim €1.400 op.

Van begin mei tot en met eind juni heeft de Moerkapelse familie De Hoog zelfgekweekte tuin- en perkplanten verkocht. Ondanks een wegafsluiting verliep de verkoop zo voorspoedig dat een tuinder bijsprong met potten en planten, omdat anders de verkoop voortijdig gestaakt had moeten worden. De totale opbrengst van ruim €1.400 komt volledig ten goede aan hospice Elim.

Ondanks al het werk kijkt familie De Hoog met plezier terug op de actie. “We zijn vorig jaar in Moerkapelle komen wonen. We hebben door deze actie veel mensen leren kennen en mooie gesprekken kunnen voeren. Veel kopers gaven wat extra.” De familie de Hoog verleende buitengewone service. Sommige kopers werden gehaald en weer thuisgebracht en bestellingen werden bezorgd. Het hospice bedankt familie de Hoog hartelijk voor deze mooie bijdrage aan het hospice!