Hospice Elim is een half jaar geopend!

01 sep

Hospice Elim is een half jaar geopend!

20210901_101343Op 1 maart opende Hospice Elim haar deuren. Het afgelopen half jaar ontvingen we bewoners uit de hele regio Zuidplas en ook uit Zoetermeer, Krimpen a/d IJssel en Ouderkerk.

Voorzitter Rinus Bosman blikt terug: `Het eerste halfjaar na de opening hebben wij als zeer positief ervaren. Het goede voorwerk heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. We zijn dankbaar en blij dat alles goed verloopt. De inzet van onze vrijwilligers heeft hierin een belangrijke rol gespeeld. De komende tijd zullen wij ons bezighouden met het verder optimaliseren van de ondersteuning die in het hospice geboden wordt en het verder uitbreiden van de naamsbekendheid.`

De coronamaatregelen stonden de zorg en ondersteuning gelukkig niet in de weg, al zien we duidelijk dat de versoepelingen een ieder goed doen. Even een glimlach of knikje op veilige afstand zonder mondkapje: kleine dingen die zo enorm waardevol zijn!

We kijken met hoop en enthousiasme naar de toekomst. Samen met de vrijwilligers staan we klaar om er te zijn voor de bewoners en hun naasten en investeren we in steeds betere hospicezorg.

Voor in de agenda: op zaterdagmorgen 25 september organiseren wij van 9.30 uur tot 12.00 uur de eerste inloopochtend in het hospice. Houdt onze website en social media in de gaten voor meer informatie!