• Header-Horizon.jpg

Steun ons met een financiële bijdrage

Het hospice wordt voor een deel gefinancierd vanuit het Ministerie van VWS. Deze subsidie dekt een deel van de kosten. Voor de overige kosten is het hospice afhankelijk van donateurs, giften en legaten. Stichting Hospice Moerkapelle heeft een ANBI status, waardoor uw giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

U kunt het hospice op verschillende manieren ondersteunen:

Wordt vriend van hospice Elim

Wilt u het hospice op structurele basis ondersteunen? Voor minimaal €20 per jaar wordt u vriend van hospice Elim. U kunt zich aanmelden op deze pagina of download hier ons aanmeldformulier.

Doneer een eenmalige gift

U kunt het hospice eenmalig steunen met een gift. U kunt uw gewenste bijdrage overmaken naar bankrekeningnummer NL05 RABO 0314 0868 38 ten name van Stichting Hospice Moerkapelle.

Door middel van een legaat of nalatenschap

U kunt het hospice ook steunen door een schenking vanuit een legaat of nalatenschap. Neem contact op met onze penningmeester of uw notaris over de mogelijkheden. 

Wilt u op een andere wijze steun verlenen door een specifieke bijdrage of bijvoorbeeld een sponsoractie? Neem dan contact op met onze penningmeester of mail naar info@hospice-elim.nl

Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Word vriend

Persoonlijke gegevens
Scroll naar boven