Hoe kunt u helpen?

Wij hebben een aantal vacatures beschikbaar voor vrijwilligers.

Vrijwilliger Zorg

Zorgvrijwilliger

Vrijwilligers hebben een belangrijke rol in de zorgverlening en organisatie van het hospice. Daarnaast zorgen zij voor sfeer en gastvrijheid. De zorgvrijwilligers zijn degenen die overdag en ’s avonds ondersteuning verlenen aan de bewoners.

Bekijk vacature ››
Keuken hospice Elim

Kookvrijwilliger

Vrijwilligers hebben een belangrijke rol in de zorgverlening en organisatie van het hospice. Zij zorgen onder andere voor een goede sfeer en gastvrijheid. Dagelijks is er een kookvrijwilliger aanwezig die de verantwoordelijkheid heeft over de warme maaltijd.

Bekijk vacature ››
Tuinvrijwilliger

Tuinvrijwilliger

De Tuinvrijwilliger draagt bij aan het onderhouden van de tuin met als doel een verzorgde uitstraling van de tuin van het hospice te realiseren. Alle werkzaamheden zijn erop gericht de bewoners en naasten te kunnen laten genieten van de tuin.

Bekijk vacature ››
Foto dienblad met logo watermerk.jpg

Vrijwilliger Boekhouding

Administratieve vrijwilligers ondersteunen de coördinatoren bij de cliënten- en vrijwilligersadministratie. Daarnaast houden zij zich bezig met ondersteunende administratieve taken. Een vrijwilliger voor de boekhouding houdt zich bezig met de financiële administratie. 

Bekijk vacature ››
Foto dienblad met logo watermerk.jpg

Bereikbaarheidsdienst Coördinatoren

Als bereikbaarheidsdienst coördinator verzorg je buiten kantoortijden (de avonden en weekenden) de telefonische bereikbaarheid van de organisatie.

Bekijk vacature ››
Foto dienblad met logo watermerk.jpg

Wilt u financieel helpen?

Neem contact op met Chris van Mourik of vul het formulier voor Crowdfunding in op deze pagina.
079-3318501
E c.v.mourik@hospice-elim.nl

Naar Crowdfunding ››
Scroll naar boven